Over ons

Sinds 2013 werken de brancheverenigingen en netwerkorganisaties ENVAQUA, het Netherlands Water Partnership (NWP) en de Water Alliance nauw samen in de ondersteuning van het watertechnologisch bedrijfsleven in Nederland. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Topsector Water & Maritiem en TKI Watertechnologie.

De Nederlandse watertechnologiesector heeft cruciale kennis en kunde in huis om een antwoord te helpen geven op zowel maatschappelijke uitdagingen als de internationale waterproblematiek. TKI Watertechnologie brengt bedrijven, onderzoeksorganisaties en overheid de Nederlandse watertechnologiesector bij elkaar, versterkt, verbindt en ondersteunt. Dit alles met als doel om kosteneffectieve technologie te ontwikkelen voor eindgebruikers en de lijn van kennis naar kassa te verkorten.

Ondersteunen van MKB bij innovatie en export, collectieve activiteiten en het vormen van één spreekbuis voor overheden en sectorpartijen zijn de belangrijkste thema’s waarop samengewerkt wordt. Een van die gezamenlijke activiteiten is de organisatie van een gezamenlijke beursstand tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs en de invulling en professionalisering van de seminars gedurende de beurs. Dit heeft geresulteerd in de eerste Nationale Watertechnologie Week in 2015. Klik hier voor meer informatie over voorgaande seminars.

Voor overige vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via info@nationalewatertechnologieweek.nl

Ignaz Worm, directer ENVAQUA
Bianca Nijhof, directeur NWP
Hein Molenkamp, directeur Water Alliance

Water Alliance
www.wateralliance.nl
Twitter: @WaterallianceNL

ENVAQUA
www.envaqua.nl
Twitter: @envaqua

Netherlands Water Partnership (NWP)
www.nwp.nl / www.dutchwatersector.com
Twitter: @NWPNederland en @HollandWater

TKI Watertechnologie
www.tkiwatertechnologie.nl

Topsector Water & Maritiem
www.topsectorwater.nl